Internet marketing

Meer bezoekers op uw website.

Waarom internet marketing belangrijk is.

Een website hebben is één ding, maar weten wat hij voor uw zaak betekent is iets helemaal anders. Een doeltreffende online marketing strategie is onmisbaar voor elk bedrijf. Een doortastende online aanwezigheid bepaalt in grote mate het succes van uw onderneming. Een efficiënte online marketing strategie is veel méér dan enkel een mooi uitgewerkte website.

Hoog scoren in zoekmachines als Google.

Tegenwoordig is het ondenkbaar om niet meer bezig te zijn met online vindbaarheid. Als uw website onvoldoende hoog scoort in zoekmachines, dan moeten we de oorzaak zoeken bij een combinatie van factoren. Met een uitgebreide audit van uw bestaande site analyseren wij uw website vanuit verschillende invalshoeken.

Wij hebben alle expertise in huis om u te adviseren en te voorzien van een passende en betaalbare oplossing om hoge scores in zoekmachines te behalen.

Geoptimaliseerde landingspagina's.

Landingspagina’s hebben als doel om bezoekers te overtuigen van uw dienst of product en hen aan te sporen tot actie. Een goede landingspagina wekt vertrouwen, is toegankelijk, overzichtelijk en bevat een aantal sterke call-to-actions.

Alle landingspagina’s die wij opleveren zijn geschikt voor gebruik op alle apparaten (desktop, mobiel & tablet). Ook zijn de basis SEO onderdelen voor u ingesteld bij de oplevering.

Meer info omtrent digitale marketing?

We geven graag meer informatie en vrijblijvend advies zodat u tot een goede beslissing kan komen.

Dit kunnen wij voor u doen.

SEO optimalisatie

Laat uw website optimaliseren en vergroot de vindbaarheid van uw bedrijf in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

Email marketing

Het benaderen van klanten via email werkt bijna 35 keer effectiever dan met Facebook en Twitter gecombineerd. Waar wacht u nog op?

SEA marketing

Search Engine Advertising zorgt voor meer bezoekers op uw website door middel van advertenties in zoekmachines.

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Wij antwoorden binnen de 2h.