Een website laten maken

De eerste indruk telt.

3 tot 5 seconden om bezoekers te overtuigen.

Dit is de tijdspanne waarop veel bezoekers beslissen of ze verder lezen. U heeft slechts enkele seconden om uw bezoekers te overtuigen of weg te jagen. Duidelijk structuur, heldere navigatie en een gebruiksvriendelijk ontwerp maken succesvolle websites. Onze specialisten werken samen om een unieke website te bouwen, die aan alle moderne eisen voldoet en van alle gebruiksgemakken is voorzien.

Een website ontworpen voor elk toestel.

Op dit moment vindt 16% van het Belgisch internetverkeer plaats op een mobiel apparaat. In 2011 was dit nog maar 4%. Een mobiele website kan dus een concurrentieel voordeel zijn.

Wij maken voor u een gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke en efficiënte website met gebruik op mobiele toestellen in het achterhoofd. Ons team is continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen in enkele weken uw website online zetten.

Uw website onderhouden.

Uiteraard kan u kiezen om de website zelf te beheren en onderhouden. Daarom bieden wij ook content management oplossingen aan. Dit laat u toe zelf de inhoud van uw website aan te passen zonder al te veel technische kennis.

Wanneer u bij ons een website laat ontwikkelen, verzorgen wij ook graag webruimte, een domeinnaam, de e-mailadressen en de beveiliging van uw website.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

We geven graag meer informatie en vrijblijvend advies zodat u tot een goede beslissing kan komen.

Dit kunnen wij voor u doen.

Copywriting

Onze copywriters helpen u graag vlotte tekst voorzien op uw website die interessant is voor mensen en zoekmachines.

Fotografie

Professionele foto’s maken uw website heel wat aantrekkelijker. Ze geven kleur en een identiteit aan uw website en bedrijfsimago.

CMS Website

Beheer uw website zelf online met een CMS website. Wij bieden een CMS systeem aan waarvoor weinig technische kennis vereist is.

Duidelijke prijzen

Wij werken met vaste tarieven. Voor aanvang van een project weet u steeds exact hoeveel de oplossing gaat kosten.

SEO optimalisatie

Laat uw website optimaliseren en vergroot de vindbaarheid van uw bedrijf in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

Ondersteuning

Snelle en duidelijke support via telefoon of email bij vragen en onderhoud van uw website of advertentiecampagne.

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Wij antwoorden binnen de 2h.